το καλάθι σας!

espa logo

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Αντικατάσταση Προϊόντος

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε εντός 14 ημερών και να ζητήσετε να τα αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν. Για την 1η αλλαγή και αν η αξία του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 60€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμας. Διαφορετικά τα έξοδα αποστολής είναι 4€. Η αποστολή των προϊόντων που ζητήσατε για αλλαγή γίνονται μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την στιγμή του αιτήματός σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε περίπτωση το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε. Σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση δεν ισχύει η αντικατάσταση του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο 2521303805.

Επιστροφές Χρημάτων

1) Ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος στην εταιρεία εντός 14 ημερών, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
2) Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε ακεραία κατάσταση όπως είχε αποστέλλει.
3) Η διαδικασία και το κόστος επιστροφής (όχι 1ης αλλαγής) του προϊόντος στην εταιρεία άφορα τον αγοραστή.
4) Η εταιρεία οφείλει μετά την επιστροφή και τον έλεγχο του προϊόντος να καταβάλλει στον αγοραστή την καθαρή άξια του προϊόντος, αφαιρώντας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος εντός 7 εργάσιμων ημερών.
Eurobank – Πειραιως (χωρίς προμήθεια τραπέζης), άλλες τράπεζες με έξοδα τραπέζης.
5) Η διεύθυνση για να αποστέλλει το προϊόν είναι «Γ. Παπανδρέου 21, Δράμα ΤΚ. 66132»
6) Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά έκτος Κυριακής και αργιών στο τηλέφωνο 2521303805 9:00-1:00 και 18:00-21:00.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε (α) να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας, εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες ή την αντικατάσταση του με άλλο ή (γ) να υπαναχωρήσετε. Οι παραπάνω υποχρεώσεις της Εταιρείας μας παύουν σε περίπτωση που το ελάττωμα έχει προκληθεί από εσάς, ή το προϊόν το οποίο επιστρέφεται φέρει βρομιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας του, ή από στενή ή ευρεία έννοια ανωτέρα βία. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα νόμιμα παραστατικά αγοράς. Θα πρέπει να ασκήσετε τα ως άνω δικαιώματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων σας, η δε προθεσμία αυτή ξεκινάει από την επόμενη της παραλαβής και σε κάθε περίπτωση εντός αυτής θα πρέπει να μας έχετε επιστρέψει το προϊόν.θα μας ενημερώσετε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Τηλέφωνο: 2521303805 ή e-mail: info@scarpe-diem.gr